Undrenes tid


Forside Undrenes TidUndrenes tid: en samling korte tekster om troen og livet, en for hver dag i året, utgitt på Lunde forlag, ISBN 978-82-520-0400-7. Omlag 1. juli 2016 var den å finne i bokhandler og på kristne stevner. Jeg er takknemlig, og håper og ber om at også denne tredje andaktsboken for hver dag i året kan bli til velsignelse for leserne.

Forlagets baksidetekst er slik:

Med 366 andakter tegner Geir Harald Johannessen et rikt bilde av hvordan Den treenige Gud gir seg til kjenne som undrenes Gud. Skapelsen og vitenskapens fortellinger vitner om Herrens allmakt. De hellige menn og kvinner i historien beretter om hans gjerninger. Og dagens kristne, spredt over land og kontinenter, forteller om Jesus som rører ved dem i dag.

Slå følge med forfatteren på en fargerik og vakker reise. Med utgangspunkt i vitenskap og kirkehistorie avdekker han med begeistring hvordan undrenes Gud fremdeles er virksom i våre liv og vår verden. Hver andakt munner ut i et skriftsted som peker mot menneskets viktigste møtested med undrenes Gud: Bibelen.

Geir Harald Johannessen (f. 1943) er teolog og har vært prest i Åmli, Åsnes, Greåker og Rolvsøy. Nå bor han på Kråkerøy i Fredrikstad. Han har tidligere skrevet andaktsbøkene Ta imot og Varig glede, i tillegg til populærteologiske bøker, en biografi, lokalhistoriske bøker og to juniorroman-serier. Les mer på lundeforlag.no og ghj.no.